Årets Rally kommer att ske den 7 juli.

I år vänder vi söder ut igen och Rallyt kommer att utgå från utkanten av Malmö. Närmare bestämt hos återförsäljaren för anrika Jaguar, Land Rover och Mini, Förenade Bil på Djurhagegatan 15, 213 76 Malmö. Där kommer ni bli erbjuden en frukostbulle och en kopp kaffe innan starten. Ni kan även passa på att gå runt och titta på deras utbud av bilar då de kommer att hålla anläggningen öppen för oss.

Starten sker inne på deras område. Därefter leder vi er via trevliga och asfalterade vägar till målgången inne på Ring Knutstorp. Väl på plats kan ni parkera inne på området där vi har vår välbesökta Sportvagnsparkering med många fina pärlor till bilar.

Ni har möjlighet att följa de spännande tävlingarna på banan eller flanera runt och titta på andras sportbilar och prata med likasinnade. Som tidigare år kommer prisutdelningen för Rallyt ske efter att tävlingarna på banan är slutförda. Även i år kommer vi vara i VIP matsalens lokaler.

Alla är välkomna. Enda kravet är att du kommer i en sportbil.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Robin Wachmann på robin@mscc.se tel.0704 904198.

 

 

Anmälan

Rallydeltagande inkl. entré för två pers. på lördagen kostar 450 kr/bil.

Anmälan sker här på hemsidan, och betalning till MSCC:s Bankgiro 179-7612, V.v. ange förarens namn vid betalning.

Anmälningsavgiften skall vara MSCC tillhanda senast den 25.e juni, Efter detta datum tas anmälan endast emot på startplatsen mot förhöjd avgift (500 kr i kontanter) samt i mån av plats.

Anmälningstiden är över! Du kan göra en efteranmälan nedan:

– Efteranmälan
– Anmälda